Urządzenia i Akcesoria
自制藤椒火锅底料
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
1 完整食谱
Składniki
-
菜籽油700 克
-
蒜头80 克
-
泡姜 切块,5厘米100 克
-
芹菜 切段,5厘米80 克
-
二荆条 切段,5厘米250 克
-
盐20 克
-
糖40 克
-
藤椒 新鲜的200 克
-
泡椒 切段20 克
-
葱 切末50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
13534.7 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
28608 kJ /
6844 kcal
Tłuszcz
704.5 g
Błonnik
23.5 g
Tłuszcz nasycony
88.2 g
Węglowodany
123.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起火锅吧
10 Przepisów
Chiny
Chiny