Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Costra de galleta
- 140 g de galletas, tipo María®
- 100 g de mantequilla, en cubos
Relleno de queso
- 1200 g de queso crema
- 250 g de azúcar
- 2 huevos
- 250 g de crema ácida
- 300 g de mermelada de frambuesa
Garabato de chocolate blanco
- 100 g de chocolate blanco
Montaje
- 340 g de frambuesas
- 340 g de frambuesas frescas,
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3042 kJ / 724 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 52 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 354 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Merengue suizo
15 Min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2 Std. 40 Min
Betún de chocolate
10min
Merengue francés
10min
Marielle: Tarta de almendra con frambuesa y queso
1 Std. 30 Min
Glaseado de chocolate
10min
Filete Wellington
2hod. 10min
Ganache de chocolate
35min
Crema batida insuperable
30min
Relleno de caramelo y mantequilla para macarrón TM6
45min
Pay de plátano cremoso TM6
3h