Urządzenia i Akcesoria
Schinken-Rucola-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Rucola halbiert30 g
-
Schinken, gekocht in Scheiben, halbiert oder geviertelt100 g
-
Schalotte (30 g)1
-
Frischkäse, light (z. B. von Exquisa)200 g
-
Ei hartgekocht, halbiert (siehe Tipp)1
-
Senf, mittelscharf½ TL
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Die Thermomix® Diät
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Schinkencreme-Mousse
1 godz. 15 min
Schinkenaufstrich
10 min
Hüttenschmaus
5 min
Puten-Curry-Aufstrich
10 min
Quark-Radieschen-Aufstrich
5 min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 min
Gurken-Schinken-Aufstrich
10 min
Leichter Wurstsalat
10 min
Trauben-Käse-Salat
15 min
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10 min
Lachs-Dip
5 min