Schinken-Rucola-Aufstrich

Schinken-Rucola-Aufstrich

4.4 564 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen

Składniki

  • Rucola halbiert
    30 g
  • Schinken, gekocht in Scheiben, halbiert oder geviertelt
    100 g
  • Schalotte (30 g)
    1
  • Frischkäse, light (z. B. von Exquisa)
    200 g
  • Ei hartgekocht, halbiert (siehe Tipp)
    1
  • Senf, mittelscharf
    ½ TL
  • Salz
    2 Prisen
  • Pfeffer
    2 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 9 g
Kalorie 240 kJ / 57 kcal
Tłuszcz 2 g
Błonnik 0.2 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...