Urządzenia i Akcesoria
Basilikapesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portioner
Składniki
-
parmesanost cut in pieces80 g
-
pinjenötter30 g
-
vitlöksklyfta (opcjonalnie)1
-
färska basilikablad80 g
-
extra virgin olivolja150 g
-
salt½ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portioner
Sód
2270.3 mg
Białko
35.3 g
Kalorie
7781.8 kJ /
1859.9 kcal
Tłuszcz
190.1 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
37.7 g
Węglowodany
8.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Grundkokboken
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ägg- och avokadoröra
Brak ocen
Svampsås
Brak ocen
Avokadomajonnäs
Brak ocen
Aprikosdipp med curry
Brak ocen
Vitlöksbröd med spenat och kronärtskocka
Brak ocen
Raita med gurka & mynta
Brak ocen
Bacon- och tranbärsmarmelad
Brak ocen
Kalkonsås
Brak ocen
Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
2 godz. 45 min
Röd paprika- och persiljepesto
Brak ocen
Refriedbönor
Brak ocen
Halloweensallad med blodig hummus
Brak ocen