Urządzenia i Akcesoria
Vegansk paté med ugnsrostade palsternackor och kastanjer
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portioner
Składniki
-
palsternackor skalade, halverade på längden (eller i kvartar om de är stora)300 g
-
vitlöksklyftor med skal6
-
solrosolja1 msk
-
färsk persilja5 g
-
färsk salvia5 g
-
konserverade kikärtor sköljda och avrunna (1 frp à 400 g)240 g
-
kokta kastanjer, skalade75 g
-
vegansk färskost80 g
-
kokosyoghurt vegansk80 g
-
malen spiskummin½ tsk
-
saft av citron efter smak1 - 2 tsk
-
havssalt efter smak
-
malen svartpeppar efter smak
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
126 mg
Białko
4 g
Kalorie
677 kJ /
162 kcal
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stjärnpizza
Brak ocen
Thaisallad med jordnötsdressing
30 min
Gratinerad pilgrimsmussla
Brak ocen
Kexgran med topping
Brak ocen
Fyllda ägg
Brak ocen
Avokado med ägg och laxtartar
Brak ocen
Nötig Quinoasallad
Brak ocen
Snabb Regnbågssallad
10 min
Vårig grapefruktsallad
30 min
Fänkålssallad
Brak ocen
Citrongräs- och biffsallad
Brak ocen
Potatisbullar med spenat
Brak ocen