Vitlöksbröd med spenat och kronärtskocka

Vitlöksbröd med spenat och kronärtskocka

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
24 stycken

Składniki

  • olivolja
    100 g
  • vitlöksklyftor
    140 g
  • babyspenat
    85 g
  • parmesanost i bitar
    110 g
  • färskost tärnad
    110 gram
  • gräddfil
    30 g
    30 g naturell yoghurt
  • marinerade kronärtskockor avrunna
    170 g
  • torkade chiliflakes (opcjonalnie) efter smak
    ¼ tesked
  • salt efter smak
    ¼ - ½ tesked
  • malen svartpeppar
    ⅛ tesked
  • baguetter (ca 450 g vardera)
    2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 styck

Sód 284.5 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 662.8 kJ / 158.4 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 15.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie