Urządzenia i Akcesoria
Kalkonsås
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portioner
Składniki
-
dinkelmjölvetemjöl2 msk
-
kycklingfond varm750 g
-
torrt marsalavin (opcjonalnie)20 g
-
havssalt1 tsk
-
malen svartpeppar¼ tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
588 mg
Białko
1 g
Kalorie
117 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blomkålsmos
Brak ocen
Bulgur
Brak ocen
Stekt sparris
Brak ocen
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Brak ocen
Fänkålssallad
Brak ocen
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Brak ocen
Kashmiri-ris
Brak ocen
Naanbröd med lök och kummin
Brak ocen
Potatis- och rotsellerigratäng
Brak ocen
Rosmarin- och rotfruktsmos
Brak ocen
Miso-aubergine (sous-vide)
Brak ocen
Janssons Frestelse
1 godz. 40 min