Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Lemon Cupcakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 pieces
Składniki
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
vanilla sugar1 tbsp
-
lemons peel only, no pith, to taste3 - 5
-
jumbo eggs4
-
sunflower oil4 oz
-
yogurt lemon flavored4 oz
-
lemon juice1 oz
-
all-purpose gluten-free flour6 ½ oz
-
corn starch2 oz
-
baking powder1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
366 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gluten free
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Gluten-Free Bread
1 godz. 50 min
Cheesecake (No-Bake)
5 godz. 30 min
Rice Pudding
1 godz. 10 min
Pineapple Vanilla Popsicles
6 godz. 20 min
Gluten-Free Pasta
1 godz. 15 min
Coconut-Lime Crème Brûlée
3 godz. 15 min
Gluten-Free Pretzels
2 godz. 25 min
Gluten-Free Crepes
45 min
Gluten-Free Pizza Dough
1 godz. 10 min
Gluten Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1 godz.
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
Gluten Free Savory Crêpes with Seafood
1 godz. 30 min