Urządzenia i Akcesoria
Chocolate Avocado Cake (Bill Yosses)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
10 portions
Składniki
Cake
-
non-stick cooking spray
-
large eggs room temperature4
-
organic cane sugar4 oz
-
dark chocolate (70%) in pieces8 oz
-
vegetable oil4 oz
-
avocado peeled, pitted (approx. 1 md.)4 ½ oz
-
cream of tartar¼ tsp
-
water to fill roasting pan (1 in.)
Raspberry Whipped Cream
-
confectioners sugar1 tbsp
-
freeze-dried raspberries3 tbsp
-
heavy whipping cream chilled8 oz
-
unsweetened cocoa powder to dust
-
fresh raspberries to garnish, to taste20 - 25
-
edible gold leaf to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5 g
Kalorie
1720 kJ /
411 kcal
Tłuszcz
33 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Hazelnut Spread
45 min
Nut Milk
10 min
Berry Dream
10 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Almond Milk
1 godz. 20 min
Gluten-Free Seed Bread
1 godz. 15 min
Raw Quinoa Bars
24 godz.
Peach Yogurt Ice cream
20 min
Cauliflower Rice Pilaf with Yams
40 min
Banana Nut Bliss Cookies
25 min
Lime Yogurt Berry Mousse
24 godz. 30 min
Gluten and Grain Free Dinner Rolls
1 godz. 20 min