Urządzenia i Akcesoria
泰式绿咖喱酱
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 罐
Składniki
-
新鲜芫荽 只取根部10 克
-
小红葱50 克
-
蒜瓣30 克
-
新鲜南姜15 克
-
芫荽籽 香烤2 茶匙
-
孜然粒 香烤2 茶匙
-
白胡椒粒½ 茶匙
-
新鲜青辣椒 去籽15 条
-
盐1 茶匙
-
新鲜九层塔 只取叶片2 小支
-
新鲜香茅 只取白色部分3 支
-
疯柑皮屑 剁碎2 茶匙
-
峇拉盏1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐
Sód
2401 mg
Białko
19 g
Kalorie
1745 kJ /
417 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
16 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
95 g