泰式红咖喱酱

泰式红咖喱酱

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
1 罐

Składniki

  • 50 克
  • 辣椒干 去籽
    8 条
  • 白胡椒粒
    3 茶匙
  • 孜然粒
    ½ 茶匙
  • 芫荽籽
    ½ 茶匙
  • 蒜瓣
    15 个
  • 小红葱
    60 克
  • 新鲜芫荽 只取根部
    4 小支
  • 新鲜香茅 只取白色部分
    2 支
  • 新鲜南姜
    20 克
  • 疯柑 只取皮屑
    ½ 个
  • 峇拉盏
    10 克
  • 10 克
  • 食油
    80 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 4047 mg
Białko 24 g
Kalorie 5263 kJ / 1258 kcal
Tłuszcz 92 g
Błonnik 36 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 105 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...