Urządzenia i Akcesoria
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 porties
Składniki
Witte chocoladecreme
-
rijstmelk chocolade wit, in stukken160 g
-
havermoutdrank ongezoet200 g
-
agar-agar1 zakje
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
sojaroom koud300 g
Mangosaus en afwerking
-
rijpe mango in stukken350 g
-
mango-sinaas smoothie100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
cacao nibs als afwerking (optioneel)
-
verse muntblaadjes als afwerking (optioneel)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2 g
Kalorie
976 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Brak ocen
Tiramisu
5 godz. 20 min
Millefeuille met chocolade en karamel
Brak ocen
Driekoningentaart met hazelnoten
Brak ocen
Chocolade en banaan charlotte
Brak ocen
Profiteroles
2 godz.
Champagne en bessen trifle
3 godz. 40 min
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Napolitaanse cake
Brak ocen
Confituur van ananas en gember
40 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 godz. 10 min
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.