Urządzenia i Akcesoria
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
8 porties
Składniki
Witte chocoladecreme
-
rijstmelk chocolade wit, in stukken160 g
-
havermoutdrank ongezoet200 g
-
agar-agar1 zakje
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
sojaroom koud300 g
Mangosaus en afwerking
-
rijpe mango in stukken350 g
-
mango-sinaas smoothie100 g
-
huisgemaakte vanillesuiker20 g
-
cacao nibs als afwerking (optioneel)
-
verse muntblaadjes als afwerking (optioneel)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
2 g
Kalorie
976 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Lactose- en glutenvrije pistachecrème
12 Std. 15 Min
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Half bolletje vanille en karamel
Keine Bewertungen
Geklopt eiwit
5 Min
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Skelethoofden
5 Std.
Ananaspakketjes
1 Std.
Kipfricassee
Keine Bewertungen
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Gegratineerde coquilles
25 Min