Urządzenia i Akcesoria
Obazda
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Portion
Składniki
-
rote Zwiebeln halbiert40 g
-
Camembert in Stücken (3 cm)250 g
-
Doppelrahmfrischkäse nature80 g
-
Butter weich20 g
-
Paprika mild½ TL
-
Kümmel, ganz (opcjonalnie)¼ TL
-
rote Zwiebeln in Ringen (3 mm)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
13.1 g
Kalorie
1386 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bärlauchpesto
20 min
Balsamico-Dressing
10 min
Hüftgold-Kochkäse
20 min
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Senf-Dill-Vinaigrette
5 min
Mediterraner Käseaufstrich
5 min
Türkischer Obazda
10 min
Karotten-Tomaten-Aufstrich
20 min
Bärlauch-Chnöpfli
1 godz.
Griessklösschen (Suppeneinlage)
25 min
Obatzter
10 min