Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce

Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce

4.6 34 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
3 porce

Składniki

  • 100 - 150 gramů špenátových listů, čerstvých
  • 20 gramů olivového oleje
  • 2 stroužky česneku napůl
  • 100 gramů cibule napůl
  • 50 gramů vody
  • 1 čajová lžička škrobu
  • 200 gramů smetany
  • 150 gramů gorgonzoly na kousky
  • 30 gramů piniových oříšků (viz Tip)
    30 gramů slunečnicových semínek
  • ½ čajové lžičky soli
  • ½ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
  • 400 - 500 gramů tortelloni, čerstvých (viz Tip)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porci

Białko 30 g
Kalorie 3611 kJ / 862 kcal
Tłuszcz 58 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 28 g
Węglowodany 56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...