Wersje kompatybilne
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 - 150 gramů špenátových listů, čerstvých
- 20 gramů olivového oleje
- 2 stroužky česneku, napůl
- 100 gramů cibule, napůl
- 50 gramů vody
- 1 čajová lžička škrobu
- 200 gramů smetany
- 150 gramů gorgonzoly, na kousky
-
30
gramů piniových oříšků (viz Tip)
lub 30 gramů slunečnicových semínek - ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře, čerstvě umletého
- 400 - 500 gramů tortelloni, čerstvých (viz Tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3611 kJ / 862 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 58 g
- Tłuszcz nasycony
- 28 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 Min
Gnocchi s avokádem
20 Min
Rizoto s houbami a špenátem
55 Min
Penne se slávkami
1 Std. 5 Min
Špagety s chřestovou omáčkou
55 Min
Cuketové lasagne se sýrem
1 Std.
Tagliatelle s restovanými hříbky
1 Std.
Sicilský krevetový salát
40 min
Smetanové brambory se špenátem
50 Min
Bylinkové lasagne s rajčatovou salsou
1 Std. 5 Min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 Min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 Std.