Urządzenia i Akcesoria
白菜炒年糕
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
新鮮香菇 (約20克),切絲3 朵
-
蔥 切段30 克
-
新鮮紅辣椒 切碎10 克
-
蝦米10 克
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
大白菜 切段300 克
-
糖¼ 茶匙
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水100 克
-
豬肉絲100 克
-
年糕片 (冷藏)430 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
12.964 g
Kalorie
1435 kJ /
343 kcal
Tłuszcz
7.165 g
Błonnik
2.408 g
Węglowodany
57.606 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan