Urządzenia i Akcesoria
香芹宮保牛
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜頭 切片10 克
-
乾辣椒10 根
-
蔭豆豉1 茶匙
-
牛五花肉 切片(約3公分)200 克
-
醬油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒½ 茶匙
-
芹菜 取莖、切段(約3公分)30 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.3 g
Kalorie
1712 kJ /
409 kcal
Tłuszcz
37 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan