Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů směsi sušených hub
- 1000 gramů vody, plus horká voda extra, pro namáčení hub
- 170 - 200 gramů cibule, napůl
-
20
gramů oleje
lub 20 gramů olivového oleje - 1 špetka pepře černého, mletého
-
2
polévkové lžíce dochucovací pasty, domácí
lub 2 kostky bujónu - ½ čajové lžičky soli
- 50 gramů těstovin do polévky, nudlí
- petrželová nať, nakrájená
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 567 kJ / 135 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 214 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rajčatový kečup
40 min
Dip z jablečného pyré a křenu
Keine Bewertungen
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1 Std.
Kedlubnová polévka s řeřichou
35 min
Francouzská omáčka gribiche
20min
Polévka z mladých kopřiv
25 min
Huspenina
2 godz. 25 min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 Min
Velikonoční nádivka s kešu oříšky
55 Min
Lišková polévka
1 Std. 40 Min
Kuskus s kuřecím a jehněčím masem a pikantními klobáskami
1 Std. 10 Min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4 Std.