Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů oleje
- 300 gramů brambor, vařených, na kousky
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů kondenzovaného mléka, neslazeného
- 50 gramů crème fraîche
- 50 gramů rukoly, na kousky (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krémová květáková polévka
30min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35 dk
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10min
Zeleninový krém
45min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25min
Mrkvová krémová polévka
30min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Žampiónová krémová polévka
20min
Krémová polévka z bylinek a brambor
45min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30min
Hrachová krémová polévka
25min
Krémová zeleninová polévka
35 dk