Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 gramů žluté cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 10 gramů oleje
- 300 gramů brambor, vařených, na kousky
- 600 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
-
1
kostka zeleninového bujónu
lub 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 200 gramů kondenzovaného mléka, neslazeného
- 50 gramů crème fraîche
- 50 gramů rukoly, na kousky (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 574 kJ / 137 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mrkvová krémová polévka
30min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35min
Krémová zeleninová polévka
35min
Kedlubnová polévka s řeřichou
35min
Bramborová krémová polévka se zeleninou
35min
Krémová polévka s čerstvým sýrem a jablky
30min
Krémová květáková polévka
30min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30min
Sýrová polévka s pivem a uzenou klobásou
35min
Bramborová polévka s ořechovým pestem
50 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 Std. 10 Min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1h