Urządzenia i Akcesoria
Ristet blomkålssuppe med chili og hvidløgsolie
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portioner
Składniki
Ristet blomkål
-
blomkål skåret i buketter550 g
-
olivenolie3 spsk
-
sort peber, stødt plus extra for seasoning2 knivspids
-
gurkemeje, stødt½ spsk
Chili & hvidløgs olie
-
rød chili, frisk halve2
-
fed hvidløg4
-
havsalt1 tsk
-
olivenolie125 g
Suppe
-
løg kvarte180 g
-
olivenolie30 g
-
græskarkerner3 spsk
-
vand600 g
-
grøntsagsbouillon terning til 0,5 l.1
-
havsalt1 tsk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
1587 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hygge
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Blomkåls tikka masala
30 min
Gulerods- og sellerisuppe
45 min
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen