Urządzenia i Akcesoria
Asparges og kartofler med hollandaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portioner
Składniki
Asparges og kartofler
-
vand600 g
-
salt1 tsk
-
sukker1 knivspids
-
smør, usaltet (opcjonalnie)5 g
-
kartofler små, eller skåret i mindre stykker (se tip)700 - 750 g
-
asparges hvid eller grøn1000 - 1500 g
Hollandaise
-
vand20 - 40 g
-
citronsaft10 - 20 g
-
smør, usaltet175 - 350 g
-
æggeblommer4 - 8
-
salt½ tsk
-
peber, stødt1 - 2 knivspids
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.3 g
Kalorie
2919 kJ /
698 kcal
Tłuszcz
58.5 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
29.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
50 års jubilæum
50 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Svampebolognese med courgette-nudler
Brak ocen
Græskartærte
Brak ocen
Tortilla med courgette og falafler
25 godz. 30 min
Valnøddefrikadeller med salsa og majs
Brak ocen
Spicy aubergine med bulgur
Brak ocen
Grøntsagskarry med blomkålcouscous
Brak ocen
Linse- og kikærteburger med tahindressing
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Bagt mac and cheese med grøntsager
Brak ocen
Galette med ost og tofudressing
Brak ocen
Quesadillas med chilichutney
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen