泰式绿咖喱酱

泰式绿咖喱酱

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 罐

Składniki

  • 新鲜芫荽 只取根部
    10 克
  • 小红葱
    50 克
  • 蒜瓣
    30 克
  • 新鲜南姜
    15 克
  • 芫荽籽 香烤
    2 茶匙
  • 孜然粒 香烤
    2 茶匙
  • 白胡椒粒
    ½ 茶匙
  • 新鲜青辣椒 去籽
    15 条
  • 1 茶匙
  • 新鲜九层塔 只取叶片
    2 小支
  • 新鲜香茅 只取白色部分
    3 支
  • 疯柑皮屑 剁碎
    2 茶匙
  • 峇拉盏
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐

Sód 2401 mg
Białko 19 g
Kalorie 1745 kJ / 417 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 16 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 95 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...