
Urządzenia i Akcesoria
Pau Sambal (Malaysia Burger)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
20 pieces
Składniki
Burger buns
-
water200 g
-
sugar20 g
-
dried yeast powder2 tsp
-
butter20 g
-
egg1
-
plain flour400 g
-
salt1 tsp
-
cooking oil for deep-frying500 g
Sambal topping
-
dried chillies deseeded, soaked to soften20 g
-
shallots150 g
-
dried anchovies (ikan bilis), trimmed, rinsed50 g
-
cooking oil50 g
-
yellow onions cut into thin slices100 g
-
sugar10 g
-
salt½ tsp
-
tamarind paste (asam jawa)10 g
-
water20 g
-
cucumber (approx. 250 g), cut into thin slices1
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
152 kcal /
636 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
164 mg