Chocolate jamaicano con espuma de leche

Chocolate jamaicano con espuma de leche

3.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 vasos

Składniki

Espuma de leche
  • 200 g de leche desnatada muy fría (semicongelada)
  • 1 - 2 cucharaditas de azúcar vainillado
Chocolate
  • 250 g de agua
  • 1 cucharada de azúcar
  • 250 g de chocolate negro para postres en trozos
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 75 - 80 g de ron

Wartości odżywcze na 1 vaso

Kalorie 410 kcal / 1713 kJ
Białko 5.88 g
Tłuszcz 22.28 g
Węglowodany 35.05 g
Błonnik 7.56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...