Urządzenia i Akcesoria
Quiche Lorraine
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 skiver
Składniki
-
gulost (opcjonalnie) delt i biter50 g
Deig
-
smør, usaltet kaldt, kuttet i biter, pluss ekstra til smøring75 g
-
hvetemel150 g
-
salt½ ts
-
vann50 g
Fyll
-
baconterninger200 g
-
egg4
-
melk50 g
-
100 g fløtecrème fraîche, min 30% fett100 g
-
salt¼ ts
-
malt svart pepper2 klyper
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 skive
Białko
13 g
Kalorie
1215 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Min Kokebok
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Ciabattine
Brak ocen
Vegetariske pølseruller
Brak ocen
Australske Kjøttpaier
Brak ocen
Havrekjeks
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 godz. 35 min
Quinoamuffins med skinke og ost
1 godz. 30 min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Brak ocen
Speltpizza med sikori og taleggio
Brak ocen
Vannkringle
1 godz.
Potetlefse
1 godz.
Terte med purre og skinke
1 godz. 55 min