Zwiebeln und Chili anbraten

Zwiebeln und Chili anbraten

4.5 88 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g

Składniki

  • Öl
    20 g
    20 g Olivenöl
  • Zwiebeln halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
    200 g
  • rote Chilischoten, frisch (ca. 20 g), in Streifen
    1 - 2

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 200 g

Sód 14 mg
Białko 4 g
Kalorie 1165 kJ / 278 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...