Zwiebeln und Chili anbraten
TM6

Zwiebeln und Chili anbraten

4.6 (79 ocen)

Składniki

  • 20 g Öl
    lub 20 g Olivenöl
  • 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
  • 1 - 2 rote Chilischoten, frisch (ca. 20 g), in Streifen

Wartości odżywcze
na 200 g
Kalorie
1165 kJ / 278 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
25 g
Tłuszcz
21 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
4.4 g
Sód
14 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy