![Zwiebeln und Chili anbraten Zwiebeln und Chili anbraten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5db2360d-cf91-43f0-be25-c7523eaced59/Derivates/557f039d-e356-4d3f-be10-eb68bf8411aa.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
20
g Öl
lub 20 g Olivenöl - 200 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (0,5 cm)
- 1 - 2 rote Chilischoten, frisch (ca. 20 g), in Streifen
- Wartości odżywcze
- na 200 g
- Kalorie
- 1165 kJ / 278 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 14 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Äpfel anbraten (400 g)
15min
Suppengemüse anbraten
25min
Zwiebeln und Speckwürfel anbraten
15min
Rindfleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Hähnchenfleischstreifen und Speckwürfel anbraten
15min
Chorizo anbraten
10min
Schweinefleischstreifen und Zwiebeln anbraten
15min
Paprika und Zwiebeln anbraten
25min
Gemischtes Gemüse anbraten
30 min.
Möhrenstreifen anbraten (400 g)
20min
Pilze und Speckwürfel anbraten
20min
Pilze anbraten (300 g)
25min