Urządzenia i Akcesoria
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
2 porsiyon
Składniki
-
su150 g
-
taze fasulye kılçıksız, parçalara100 g
bölünmüş (2 cm) -
muz dilimlenmiş (1 cm)115 g
-
yaban mersini taze veya mor150 g
erik, çilek gibi yumuşak bir meyve) -
limon suyu ( 8-9. aydan itibaren)¼ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
3.16 g
Kalorie
780 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
42.09 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Poşe Yumurtalar
Brak ocen
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Brak ocen
Rendelenmiş Patates Pancake
55 min
Buharda pişmiş biber
25 min
Patates, Bezelye, Sakız Kabağı ve Dana Eti Püresi
30 min
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Tahıllı, Meyve ve Devam Sütlü Lapa
25 min
Limonlu Çiğ Kurabiye
15 min
Sebzeli Etli Püre
35 min
Deniz Mahsullü Pilav (Arroz de Marisco)
Brak ocen
Patates ve Sebze Püresi
45 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min