Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-BBQ-Hollandaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Wasser40 g
-
Zitronensaft10 g
-
Butter in Stücken350 g
-
Eigelb7
-
Tomatenmark30 g
-
Salz½ TL
-
weißer Pfeffer, gemahlen1 - 2 Prisen
-
Paprika de la Vera1 ½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
2251 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mmmhh, cremig!
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 min
Knoblauchcreme à la Ikors
10 min
Dattel-Speck-Dip
30 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Parmesancreme
5 min
Apfeldrink mit Bier
5 min
Erdnuss-Curry-Dip
10 min
Bier-Senf-BBQ-Sauce
20 min
Zwiebel-Dip
2 godz. 20 min
Schnelle Aioli
10 min
Aioli
10 min
Cheddar-Dip
15 min