Urządzenia i Akcesoria
Dried Beef Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
70 - 100 g Schinkenspeck, luftgetrocknet oder geräuchert, nach GeschmackBeef Jerky nach Geschmack70 - 100 g
-
Frischkäse200 g
-
Zitronensaft10 g
-
Mayonnaise1 EL
-
Frühlingszwiebeln in feinen Ringen2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 Portionen
Białko
49 g
Kalorie
4637 kJ /
1109 kcal
Tłuszcz
94 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zwiebel-Rotwein-Butter
30min.
Tomatenbrot
2hod.
Zwiebel-Dip
2hod. 20min.
Flammkuchendip
10min.
Chili-Käse-Dip zu Nachos
15min.
Chili-Cheese-Bällchen
40min.
Rotweinbutter
3hod. 20min.
Parmesancreme
5min.
Zabaglionelikör
20min.
BBQ-Tomaten-Aufstrich
10min.
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10min.
Tomaten-Knoblauch-Butter
20min.