Cheesecake con salsa de caramelo

Cheesecake con salsa de caramelo

4.5 91 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
12 raciones

Składniki

Base
  • de galletas integrales (tipo María, tostada, etc.)
    200 g
  • de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos
    80 g
  • de canela molida (opcjonalnie)
    1 cucharadita
  • de miel (opcjonalnie)
    1 cucharadita
Relleno
  • huevos
    2
  • de azúcar
    100 g
  • de vainilla líquida
    1 chorrito
  • de queso mascarpone
    250 g
  • de yogur de vainilla
    150 g
  • de maicena
    20 g
  • de nata (35% de grasa)
    90 g
  • de sal
    2 pellizcos
Crema de caramelo
  • de nata (35% de grasa)
    100 g
  • de azúcar
    150 g
  • de agua
    2 cucharadas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 380.2 kcal / 1589.1 kJ
Białko 4.6 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 34.7 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...