
Urządzenia i Akcesoria
Cheesecake con salsa de caramelo
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
12 raciones
Składniki
Base
-
de galletas integrales (tipo María, tostada, etc.)200 g
-
de mantequilla (Lurpak®) a temperatura ambiente, en trozos80 g
-
de canela molida (opcjonalnie)1 cucharadita
-
de miel (opcjonalnie)1 cucharadita
Relleno
-
huevos2
-
de azúcar100 g
-
de vainilla líquida1 chorrito
-
de queso mascarpone250 g
-
de yogur de vainilla150 g
-
de maicena20 g
-
de nata (35% de grasa)90 g
-
de sal2 pellizcos
Crema de caramelo
-
de nata (35% de grasa)100 g
-
de azúcar150 g
-
de agua2 cucharadas
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
380.2 kcal /
1589.1 kJ
Białko
4.6 g
Tłuszcz
25.3 g
Węglowodany
34.7 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cheesecakes
12 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania