Urządzenia i Akcesoria
香草蛋黄酱
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 完整食谱
Składniki
-
新鲜龙蒿草 只取叶子,杆子备用4 - 5 支
-
红葱头80 克
-
白葡萄酒醋80 克
-
黄油 切块180 克
-
蛋黄4 颗
-
盐½ 茶匙
-
现磨黑胡椒粉2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
1272 mg
Białko
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味酱料自己做
14 Przepisów
Chiny
Chiny