Urządzenia i Akcesoria
番茄白酱
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 完整食谱
Składniki
-
黄油 切块40 克
-
牛奶500 克
-
面粉40 克
-
番茄膏1 汤匙
-
盐½ 茶匙
-
胡椒粉2 小撮
-
豆蔻粉2 小撮
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食谱
Sód
1732 mg
Białko
42 g
Kalorie
6409 kJ /
1529 kcal
Tłuszcz
103 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
62 g
Węglowodany
109 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味酱料自己做
14 Przepisów
Chiny
Chiny