Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 garlic cloves
- 200 g red onions, cut into halves
- 2 fresh red chillies, deseeded
- 120 g salted plums in brine, drained, pits removed
- 600 g fresh black plums, pits removed, cut into quarters
- 200 g dark brown sugar
- 100 g honey
- 30 g white vinegar
- Wartości odżywcze
- na 1 jar
- Kalorie
- 3117 kJ / 745 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 190 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 45 mg