Urządzenia i Akcesoria
揚州拌炒飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蛋2 顆
-
鹽¾ 茶匙
-
白胡椒粉⅗ 茶匙
-
水1100 克
-
米 洗淨、瀝乾130 克
-
紅蔥頭10 克
-
香油1 大匙
-
金華火腿 切小丁30 克
-
蝦仁 切丁70 克
-
冷凍青豆30 克
-
玉米粒35 克
-
醬油2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
9.8 g
Kalorie
875.2 kJ /
209.5 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
30.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣味拌炒飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan