Urządzenia i Akcesoria
苦瓜滷梅乾菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
薑 切塊20 克
-
油50 克
-
梅干菜乾 洗淨,切小塊100 克
-
苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)600 克
-
水200 克
-
醬油50 克
-
糖20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.11 g
Kalorie
771 kJ /
184 kcal
Tłuszcz
12.87 g
Błonnik
5.05 g
Węglowodany
15.79 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan