苦瓜滷梅乾菜

苦瓜滷梅乾菜

3.0 3 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 切塊
    20 克
  • 50 克
  • 梅干菜乾 洗淨,切小塊
    100 克
  • 苦瓜 去籽和白瓤,切塊(約5公分)
    600 克
  • 200 克
  • 醬油
    50 克
  • 20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 3.11 g
Kalorie 771 kJ / 184 kcal
Tłuszcz 12.87 g
Błonnik 5.05 g
Węglowodany 15.79 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...