醬煮杏鮑菇

醬煮杏鮑菇

2.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
1 人份

Składniki

  • 杏鮑菇 切滾刀塊(約3公分)
    500 克
  • 500 克
  • 冰糖粉
    25 克
  • 切片
    10 克
  • 醬油
    70 克
  • 洋蔥 切絲,泡入冰水以去除嗆味
    200 克
  • 小黃瓜 切絲
    50 克
  • 新鮮綜合生菜 (opcjonalnie) 少許
  • 七味粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 23.3 g
Kalorie 1959.3 kJ / 468.7 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 4.07 g
Węglowodany 105.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...