Urządzenia i Akcesoria
醬煮杏鮑菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
1 人份
Składniki
-
杏鮑菇 切滾刀塊(約3公分)500 克
-
水500 克
-
冰糖粉25 克
-
薑 切片10 克
-
醬油70 克
-
洋蔥 切絲,泡入冰水以去除嗆味200 克
-
小黃瓜 切絲50 克
-
新鮮綜合生菜 (opcjonalnie) 少許
-
七味粉1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
23.3 g
Kalorie
1959.3 kJ /
468.7 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
4.07 g
Węglowodany
105.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan