Urządzenia i Akcesoria
鮪魚香米沙拉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
蛋2 顆
-
大黃瓜櫛瓜 切小丁280 克
-
冷凍三色蔬菜200 克
-
水1200 克
-
鹽1 茶匙
-
泰國香米250 克
-
罐裝鮪魚 (重量包含罐頭內的液體),瀝乾油,切小塊200 克
-
去核橄欖 (任一種類) 切片100 克
-
酸黃瓜 切片15 - 20 克
-
特級初榨橄欖油1 大匙
-
1 - 2 茶匙 檸檬汁蘋果醋1 - 2 茶匙
-
小番茄 對半切或切塊7 顆
-
新鮮薄荷葉 只取葉子1 支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
21 g
Kalorie
2027 kJ /
485 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5.95 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan