Urządzenia i Akcesoria
Crema pastelera
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
700 g
Składniki
-
100 g de azúcar
-
500 g de leche
-
50 g de maicena (fécula de maíz)
-
3 huevos
-
1 cda de extracto de vainilla natural
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
57.6 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
654.7 kJ /
156.5 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
El Libro Básico
205 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Baguette
3 godz. 45 min
Crema pastelera TM6
15 min
Pasta choux
2 godz.
Masa para pizza
1 godz.
Flan
2 godz. 45 min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1 godz. 15 min
Crema pastelera
10 min
Tarta de manzana
1 godz.
Profiteroles
2 godz. 15 min
Bizcocho genovés
1 godz. 50 min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min
Salsa bechamel
15 min