Urządzenia i Akcesoria
Käsesauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Käse (z. B. Gouda und/oder Emmentaler), in Stücken150 g
-
Petersilie, TK2 EL
-
Butter40 g
-
Mehl30 g
-
Milch500 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Muskat2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
14 g
Kalorie
1336 kJ /
319 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vegetarische Bratensauce
40 min
Bärlauch-Käse-Sauce zu Nudeln
10 min
Aurora Sauce (Tomaten-Béchamel)
15 min
Käsesauce
15 min
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30 min
Zucchini-Frischkäse-Sauce
30 min
Béchamelkartoffeln
50 min
Kartoffelgratin ruck-zuck
45 min
Pilzrahmsauce
20 min
Schinken-Käse-Sauce
25 min
Parmesan-Pasta
30 min
Rahmsauce
20 min