sous-vide慢煮牛肝菌

sous-vide慢煮牛肝菌

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 1500 克
  • 新鲜牛肝菌 一起二或一切四
    200 克
  • 1 小撮
  • 无盐黄油
    20 克
  • 蒜头
    1 瓣

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 6 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 391.5 kJ / 93.5 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...