Urządzenia i Akcesoria
sous-vide慢煮鳕鱼配绿花椰菜酱
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
-
水1800 克
-
鳕鱼排 大约4块,每块200克,2.5厘米厚800 克
-
盐5 小撮
-
黑胡椒粉5 小撮
-
特级初榨橄榄油20 克
-
姜 切薄片20 克
-
西兰花, 切小朵350 克
-
红葱头30 克
-
特级初榨橄榄油 装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
832.7 mg
Białko
41.2 g
Kalorie
2099.7 kJ /
501.5 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
5.2 g
Węglowodany
23.5 g