Urządzenia i Akcesoria
Regenbogen-Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
20 Portionen
Składniki
Gelber Dip
-
Frischkäse200 g
-
Curry1 TL
-
Kurkuma1 TL
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer¼ TL
Orangener Dip
-
Möhren in Stücken150 g
-
Knoblauchzehe klein1
-
Mandeln blanchiert70 g
-
Frischkäse200 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer¼ TL
Grüner Dip
-
Basilikum abgezupft20 g
-
Parmesan in Stücken40 g
-
Frischkäse200 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer¼ TL
Roter Dip
-
Frischkäse200 g
-
Paprika edelsüß1 TL
-
Rote Bete Pulver1 TL
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer¼ TL
Lila Dip
-
Rotkohl in Stücken100 g
-
Erdnüsse, geröstet, gesalzen20 g
-
Frischkäse200 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
871 kJ /
208 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2020
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomatenbutter
5 Min
Blätterteig-Möhren
40 Min
Macarons
3 Std.
Kartoffel-Cheddar-Finger mit Schnittlauchdip
50 Min
Feta-Paprika-Dip
10 Min
Schokoladenlöffel
3 Std. 25 Min
Rote Bete-Joghurt-Dip
20 Min
Radieschen-Dip
10 Min
Paprika-Walnuss-Dip
5 Min
Avocado-Kräuter-Butter
10 Min
Knoblauch-Käse-Creme zum Dippen und Überbacken
10 Min
Avocado-Dip
10 Min