Urządzenia i Akcesoria
Leichter Zupfkuchen aus den Varoma® Förmchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 Portionen
Składniki
-
Halbfett-Margarine10 g
-
Erythrit40 g
-
Mehl90 g
-
Kakao10 g
-
Ei1
-
Salz1 Prise
-
Magerquark120 g
-
Schmand70 g
-
Erythrit mit Vanille, selbst gemacht (siehe Tipp)15 g
-
Speisestärke1 TL
-
Sauerkirschen abgetropft120 g
-
Wasser500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
565 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.3 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fit mit Intervallfasten
40 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40 min
Putenfilet süß-sauer
45 min
Vanille-Erythrit-Joghurt
14 godz.
Pute auf Ananas-Kraut
45 min
Low Carb Kokosmakronen
1 godz. 15 min
Käsekuchen mit Proteinpulver
3 godz. 30 min
Rosenkohl-Feta-Omelette
40 min
Protein-Cookies
30 min
Quarksoufflés
1 godz.
Schoko-Protein-Pancakes
20 min
Bauern-Omelettes aus den Varoma® Förmchen
40 min
Gemüsenudeln mit Thunfischsauce
35 min