Urządzenia i Akcesoria
Ořechové briošky
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
12 kusů
Składniki
-
250 gramů pšenice špaldy
-
300 gramů mléka
-
20 gramů čerstvého droždí
-
50 gramů másla na kousky
-
30 gramů medu
-
100 gramů vlašských ořechů, loupaných
-
250 gramů hladké mouky
-
1 čajová lžička soli
-
2 vejce
-
pšeničná mouka, hladká na pomoučnění
-
máslo na vymazání
-
1 žloutek
-
6 vlašských ořechů, loupaných na ozdobu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
9 g
Kalorie
1225 kJ /
293 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4.1 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Recepty roku 2019
13 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Arašídové cookies na druhou
30min
Pomerančovo-marcipánové sušenky
2h 30min
Irský soda bread
45min
Medovo – ořechový chléb
3h 50min
Směs na pečení kakaového chleba se sušeným ovocem
Nenhuma avaliação
Ječná mouka
5min
Středomořské máslo
5h 20min
Višňové cookies s kokosem
35min
Sezamové sušenky
1h 15min
Sušenky Garibaldi
40min
Fougasse se sýrem
2h 35min
Ciabatta s olivami a tymiánem
16h 40min