Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- mantequilla para engrasar
- 120 g de chocolate con leche en trozos
- 4 huevos
- 240 g de azúcar
-
1
yogur natural
lub 1 yogur de limón - 120 g de aceite de girasol
- 300 g de harina de repostería (y algo más para enharinar)
- 1 sobre de polvo de hornear
- 1 pellizco de sal
- 2 cucharadas de almendras laminadas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2333 kJ / 558 kcal
- Białko
- 10.26 g
- Węglowodany
- 67.74 g
- Tłuszcz
- 27.34 g
- Błonnik
- 2.16 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho cebra
1h 10min
Bizcocho veteado de manzana
1h
Bizcocho de galletas y chocolate
35min
Bizcocho de plátano y nueces
40min
Bizcocho de chocolate sin huevo
1 Std. 25 Min
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1 godz. 50 min
Bizcocho esponjoso de miel
1 Std. 45 Min
Magdalenas rellenas de chocolate
30 min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h
Bizcocho básico
40min
Bizcocho de chocolate y nueces
1sa 40 dk
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20min