Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 g de mantequilla (y 1 cucharada más para untar el molde)
- 90 g de harina de repostería (y 1 cucharada más para espolvorear el molde)
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- 3 huevos
- 130 g de azúcar
- 130 g de leche
- ½ sobre de levadura química en polvo
- 150 g de nueces peladas (100 g troceadas a mano y 50 g en mitades para decorar)
- 2 - 3 cucharadas de azúcar glas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2029 kJ / 485 kcal
- Białko
- 8.44 g
- Węglowodany
- 35.45 g
- Tłuszcz
- 34.42 g
- Błonnik
- 3.52 g
Alternatywne przepisy
Bizcocho cebra
1h 10min
Bizcocho de galletas y chocolate
35 Min
Bizcocho con cobertura de almendras y chocolate
1h 10min
Bizcocho de chocolate sin huevo
1h 25min
Bizcocho con chocolate y frutos secos
1h 30min
Bizcocho de zanahoria y chocolate
1h 50 min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1h 10min
Bizcocho básico
40min
Cake de chocolate cuatro cuartos
1h
Bizcocho de plátano y nueces
40min
Magdalenas rellenas de chocolate
30min
Bizcocho de yogur con chocolate con leche
50min