Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de aceite de oliva virgen extra Gourmet Hojiblanca La Española
- 4 huevos duros (para decorar)
- 100 g de jamón serrano en dados (para decorar)
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomates maduros y rojos, en mitades
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1771 kJ / 424 kcal
- Białko
- 13.04 g
- Węglowodany
- 18.15 g
- Tłuszcz
- 33.19 g
Alternatywne przepisy
Crema de calabacín
25 Min
Pisto para dos
20 Min
Salmorejo para dos
45 Min
Pisto
45 Min
Albóndigas en salsa española
55min
Ajoblanco
5 Min
Gazpacho
10 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9u. 15min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Tomate frito
25 Min
Salmorejo de remolacha
30 Min
Croquetas de cocido madrileño
9u. 15min