Urządzenia i Akcesoria
Orange Liqueur Zabaglione
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
12 oz
Składniki
-
oranges thin peel only no pith, plus 3-5 oz juice, reserved2
-
sugar4 oz
-
orange liqueur type Grand Marnier®1 oz
-
egg yolks from large eggs6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
4.3 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
310.6 kJ /
74.2 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
11.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Classic Zabaglione
15 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50 min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 min
Cherry Clafoutis (Ludo Lefebvre)
3 godz. 15 min
Almond Pavlova with Berries and Chambord
3 godz. 30 min
Homemade Pasta
1 godz.
Baba Ghanoush
1 godz. 30 min
Meringue Ghosts
12 godz. 25 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min