Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 15 oz bread flour
- 2 ½ oz whole wheat flour
- 9 oz warm water (100°F-110°F)
- ½ oz sugar
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
lub 1 packet/envelope rapid rise yeast - 2 tsp salt
Filling
- 4 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.)
- 1 oz fresh basil leaves
- 20 oz water
- 8 oz broccoli florets, cut into pieces (2 in.)
- 6 oz ricotta cheese
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp fresh ground pepper
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp dried basil (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 3021 kJ / 722 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 100 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15 min
Cheese Biscuits
20 min
Cornbread
40 Min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul)
2 Std. 5 Min
New Jersey Tomato Pie
45 min
Summer Squash Flatbread
50min
Cheese Puffs
40 Min
Cornbread Pie
1h 25min
Rosemary Parmesan Shortbread
2 Std. 10 Min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1h 15min
Apple Fritter Bread
2 godz.