Broccoli and Cheese Stromboli
TM6 TM5

Broccoli and Cheese Stromboli

4.8 (17 ocen)

Składniki

Dough

  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 15 oz bread flour
  • 2 ½ oz whole wheat flour
  • 9 oz warm water (100°F-110°F)
  • ½ oz sugar
  • 2 ¼ tsp rapid rise yeast
    lub 1 packet/envelope rapid rise yeast
  • 2 tsp salt

Filling

  • 4 oz provolone cheese, cut into pieces (1 in.)
  • 1 oz fresh basil leaves
  • 20 oz water
  • 8 oz broccoli florets, cut into pieces (2 in.)
  • 6 oz ricotta cheese
  • ¼ tsp salt
  • ⅛ tsp fresh ground pepper
  • 2 tsp extra virgin olive oil
  • 1 tsp dried basil (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
3021 kJ / 722 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
100 g
Tłuszcz
23 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy