![Soubise Sauce Soubise Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35771288-46ab-4c14-9306-99914fe53f24/Derivates/a0d5c445-3989-4c73-b586-9bf9dc89c857.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz oil
- 10 ½ oz onions, cut into wedges
- 1 oz unsalted butter
- 10 ½ oz chicken stock
- ½ oz light whipping cream
- 1 oz all-purpose flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- Wartości odżywcze
- na 1 oz
- Kalorie
- 143.9 kJ / 34.4 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 3 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 109.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Guacamole
5 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 dk
Creamed Pearl Onions with Ham
35min
Beef Stroganoff
40min
Mayonnaise
5 min
Spanish Rice
30 dk
Grated Parmesan Cheese
5 min
Mint Chocolate Pudding Cups
2h 50min
Béarnaise sauce
15 dk
Chopped Garlic
5 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Chopped Onions
5 min