Urządzenia i Akcesoria
sous-vide慢煮芦笋配温泉蛋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
橄榄油 刷油用
-
鸡蛋(约53-63克)4 颗
-
绿芦笋 去皮,切约14厘米长150 克
-
橄榄油2 汤匙
-
蒜头 切碎2 瓣
-
水 (大约),确保袋子被水完全覆盖1600 克
-
鲜榨柠檬汁 (约半个柠檬)30 克
-
盐 调味用
-
黑胡椒粉 调味用
-
橄榄油 调味用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
81 mg
Białko
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
2 g